Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #99891 üzenetére

    10+ éve volt egy olyan szabály, mikor még számtech boltban dolgoztam, hogy amit kiviszel, kibontod az használtnak minősól, akkor is, ha gépet sem látott az említett hardver.
    Na most a használt pedig a bolti ár 50%-ától indul ha bálnazsírpatika, és innen csak lefelé vezet az út.
    Ezt valahol én igazságtalanak is éreztem, hiszen egy éppen bontott (legyen most a példa kedvéért VGA) 2 év sok hónap garanciával miért érné a felét, mikor mondjuk lehetne a 2/3-a is? De akkoriban ez volt az íratlan szabály.
    Ezen vonal mentén azt hiszem VGA-t is sikerült jól vásárolnom, úgy vettem 118 ezerbe az RTX3060-at, hogy boltban 203 ezer volt a legeslegalja, de a pont ilyen 210 felett ment, és közben gyakorlatilag új terméket kaptam dobozzal és mindennel.
    De az RTX3080-ra sem panaszkodhatom, az ugyan nagyon megkímélten használtnak tűnik , de szintén dobozzal és mindennel 110 ezerrel a bolti ár alatt jött.

    (egyébként tiszta szégyen, hogy boltban a 8GB-os és a 12GB-os RTX3060 között van vagy 5000ft különbség (160 ezres magasságban ez nem sok) miközben a 8GB-os 2/3-a annyi memória mellett sokkal kevesebb sávszélességgel is szégyenkezhet - szerintem ezzel jelenleg a piacon talán legrosszabb vételnek számítva)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák