Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz koby11h #99976 üzenetére

    Nekem egyik exem ment ki a barátnőjével Londonba (10+ éve). Kint voltak egy fűtés nélküli házban 3 hetet, semmi munka amit elvállaltak volna, végül 1 millás bukóval jöttek haza.

    Nekem az a kedvencem, amelyik elmondja, hogy MO-n milyen jó a narancsivdék, a mi bölcs vezérünk az isten, az Ukrán háborúban az oroszoknak van igaza, a nyugat rohad, és sorait Anglia/Németország stb helyről írja. Pont ma írtam az egyiknek, hogy akkor első lépésben szerintem időszerű lenne hazajönnie, és a következő etapot eleve keletre szervezni, már ha annyira nem vonzza mégsem a jövő belarusza, egy Romániánál is balkánibb ország kialakulása.

    Volt olyan aki azon sírt, hogy Angliában nem tud megélni ottani fizuból, de én csak hallgassak, mert MO-n bezzeg árufeltöltőként is 300 ezeret lehet keresni (levezettem neki, hogy 275 brutto az, aminek jó 185 körül van a nettoja, és ezért már éjszakát és hétvégét is várnak, és ha ne adj isten albérletben lakik, akkor egy 100-as máris ugrik lakhatásra... még jó ha csak annyi)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák