Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz opr #91992 üzenetére

    és @szebe : Fairphone kell neked :) Asszem az szétjön, és Lineage vagy Postmarket support is elég hosszan szokott rá lenni.

    Amúgy ezt a cserélhetetlenre hegesztett akkut hagyjuk már :D Jellemző volt pl. Samsung esetén egy ideig, az tényleg gáz volt, hogy fel kell szedni a kijelzőt. De az A5 2017 óta simán hajszárítóval lejön a hátlap, pár csavar, az akkut is kimelegíted (hajszárítóval), be az új. Ennek szervizben sem szabadna drágának lennie. Amiket mostanában csinálok, A5-ösök, A50, A51, A52, és ezek alatt-fölött levő kategóriák (A20, 40, 32, 70, 71), meg az S-es darabok is így vannak felépítve (S8-tól kezdve). Nagyon sok Huawei szintén (sok ragasztva sincs), meg Xiaomiból is volt olyan talán 2018 körüli modell, aminek simán lejön a teljes hátsó burka. (Szerencsére olyanból nem sokkal találkozom.)
    Ami gáz volt, az a J Samsung széria, 2015-2017, az tényleg agyhalál, hogy kijelző le, és úgy tudod szétcsavarozni. S7 dettó, de az S6 akkuja asszem még cserélhető volt, és az S8 már szintén ragasztott hátlapos.
    BTW én is örülnék a simán levehető hátlapnak, de ez még bőven elfogadható, hogy hőre elengedő ragasztó fogja.

    Amúgy akkun kívül nagyon kevés olyannal találkoztam eddig, ami tényleg elromlott, és nem beáztatták, vagy összetörték. Előbb avul el sajnos szoftveresen (azaz nem elavul, csak a gyártók nem támogatják hosszan, ennyiben jobb az Apple.)

    Amúgy Samsung S5? S4? Flagship, IP minősítéssel, levehető hátlappal. 2013, 2014-es telefonok, mai naping Lineage supporttal, 11-es Android fut az itt levőn is. (Csak sajnos kevés már a hardver.)
    Most vettem magamnak A5 2017-et, felugrott rá egy Lineage, 11-es droid, tök jó gyors, és nincs bloatware.

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák