Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz BiP #35802 üzenetére

    Nem-nem: a eszköz abszolút használati tárgy tudott volna lenni** egy kevésbé leharcolt állapotában a mindennapokban és alapvetően vágyódás tárgya; azért is álmodtam vele. Ő egész egyszerűen így él fizikai munkás, így azért más kultúrkör és automatikusnak vette, hogy ami neki jó, az nekem is, de hát nem.* Épp e két tény teszi olyan faramucivá az egész történetet és interakciót. Szóval semmi derogáció. Szívjóság is van, kaptam már aktuális, nem lerúgott MBP-t, és még csak szexi csaj sem voltam, igaz, az egy más nép más szokásrendszeréből és anyagi helyzetéből érkezett.
    A rejtett, jövőbeni elvárás is egy vastagon létező jelenség, én azt mondom, fel kell tudni ismerni amikor nem húzódik ilyen mögötte nem könnyű és alig létezik tényleg.
    Mennyi kérdést felvet az eset.

    *Mint amikor a kutyád kiválaszt 3 elemet a táljában lévő kutyakajából és lerakja eléd, hogy egyél. :D Azt nem tudni, hogy eredőként benne van-e az agyában, hogy azt amúgy te adtad neki vagy nincs-e benne, a jószándék az ami játszik.
    **Az a baj a prémiummal, hogy irreálisan nagy árlépcső vezet el odáig. Aki nem kifele élésből veszi vagy venné, annak szopó, mert biztos, hogy lélektani határon felül esik és még ár/érték arányban sem teljesít jól arra is van külön lélektani határ, egy flexibilis, ami csak első olvasatra tűnik paradoxonnak.

    (#35801) koby11h, így írják. :K Szerintem a döglött ló fogalomkör akkor merülhet fel, ha az adóoldalról ez már egy tudatos dolog, őszinte egyszerűségében nem is gondol ilyenre az adóember, ahogy arra sem, hogy mire nem gondolt. Azt meg ha a fogadóóoldal kénytelen közölni, akkor sértődés is lehet belőle. Persze számomra döglött, az biztos.

    A zsíron kívül a tömény fehérje önmagában is tényleg tud ütős lenni: házi túróval, házi tejföllel, szalonnával szerelt túrós csusza volt a vacsora, túltolt mennyiségben. Általánosságban is: ha fehérje párosul cukorral, pl. túrós bukta akkor nem csak hogy bírod a munkát, hanem egyenesen keresed is! :D Ez veszélyes! Tudatos étkezéssel megelőzhetjük a túlzott termelékenységbe való öntaszajtottságot.

Új hozzászólás Aktív témák