Hirdetés

Aktív témák

  • user137

    őstag

    válasz peterk #11923 üzenetére

    Nyugodtan összevetheted az iOS első verziójával. Az első iPhone nem tudott magyarul, nem kezelt ékezeteket, normálisan keresni se lehetett a névjegyek között emiatt. Nem szinkronizált semmivel naptárat/stb., nem volt multitask, és még milliót lehetne említeni.

    én már nem emlékszem az első gen. szifonra, mindenesetre sztm nem volt ennyire gyenge. Mindenesetre amit tudott, azt tudta, akadás és hibamentesen, nem kellett rá havonta update-eket kiadni (azt vágjátok, h az Apple kb *évente* ad ki teló upgrade-et?), és az update-ek nem bugjavítások voltak, hanem új feature-ök. Így dönthettél bármikor nyugodtan, h akarsz-e egy olyan telefont, amit látsz, ami azt tudja, amit mondanak róla (It just works(C)).

    A Wave a legjobb HW a piacon, ez kétségtelen. Ellenben nem tudja azt, amit mondanak róla (hadd ne részletezzem). Ez a baj. Odaadták az újságíróknak nDrive-al(!), Prémium Social Hubbal, azok meg azt sem tudták hova hüledezzenek. Nem is csoda. Viszont ami hozzánk került, abban a JEE-ben nincs ő meg ű betű, a JF1 egyáltalán nem szinkronizál Exchange-hez ("Belső hiba"), a JF4-ben rossz az óra, a JH3-ban ismétlődőnek kerülnek be a syncelt naptárelemek.

    Én előtte beszoptam az N78-cal, ott 1 évig bétateszter voltam, aztán a Nokia egyszercsak aszonta egy még mindig labilis firmware-re, h "KÉSZ!", és onnantól ejtették a terméket, rajtam meg rajtam maradt a sz@r, meg a keserű szájíz. Nagyon remélem, h a Bada nem ilyen lesz, és mondjuk fél év múlva vissza tudom úgy vásárolni (olcsóbban) úgy, h már végre kiadnak egy hibamentes firmware-t.

Aktív témák