Hirdetés

Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    megvettem a wave-et tegnap, első benyomások brutálisak, 84-ért egyszerűen best-buy, nem lehet neki ellenállni, az anyagok, összeszerelés tényleg kiváló, eszméletlen, akksi is elég pöpecnek néz ki, bár még nem volt időm keményen tolni neki. :)

    lenne pár kérdésem, melyekre lehet válaszoltak már, de mivel nem egy szó vagy egy kifejezés körül mozog a téma konkrétan, meg egy mondatra úgyse kapnék találatot :D, szóval felteszem azt a pár kérdést.

    1. most JH3-as van rajta, nem tervezem majd frissíteni, csak ha kijön valami 1.2-es hivatalos magyar cucc, addig ez megfelel. szóval a névjegyeket meg mindent megcsinálhatom a telefonon szépen, aztán kies-el felnyomom a gépre, és ezt aztán szoftverfrissitéssel (az összes többi adattal vissza tudom majd rakni telóra?)

    vagyis érdemes a névjegyekkel szórakozni? vagy még várjak?

    --

    aztán lol, láttam mások már regisztráltak külföldi accot a samsung apps-on, de szóval azért vicces, most látom hogy magyart nem lehet regisztrálni... azt hittem lehet, csak fizetni nem lehet még a cuccokért. mindenesetre én még várok, addig elleszek a filmekkel, zenékkel meg sorozatokkal a kütyün.

    a zenék alatt valahogy nem lehet a dalszövekeget "behozni"/nézni?

    előre is köszi és sorry, elég elfoglalt vagyok sajnos mostanság :/

Aktív témák