Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malor

    aktív tag

    Tegnap késő délután vettem kezelésbe egyet. 2024 januári a biztonsági szint kivéve a dobozból. Először 80%-ra töltöttem és utána indult az átköltözés/beállítás. Azonnal eSIM lett aktiválva és 50 pár gigát másoltam át Smart switch-csel. Elég meleg lett a kamera mellett. Biztos ott van proci. Lefekvés előtt újra feltöltöttem 80%-ra, mert huszonpár százalékra lemerült 7-8 óra aktív munka után. Első éjszaka, 8,5 óra alatt, 5%-ot merült folyamatos email szinkronizációval (Samsung Email app három fiókkal), eset mobil security folyamatosan megy, AOD nem volt bekapcsolva ez idő alatt. Egyszerű, de internet kapcsolatot igénylő játek (Diggy) van rajta. Samsung böngészőjében kb. 30 lap van folyamatosan megnyitva. Nem tudom számit-e.

    Sötétben, amikor nagyon vissza van véve a fényerő, de egyébként szemnek teljesen kellemes, na olyankor látványos a színnkezelési különbség. Az S24U-ban a fényerő és a színek között, mint ha szorosabb lenne a kapcsolat.

    Annyit vettem még észre, hogy sokáig 80 MHz-en csatlakozott wifi 6 hálózathoz, mint korábban a Note 10+. Reggelre ment át 160 MHz-es sávra.

    A páromnak is vettünk egyet. Azt majd ma állítjuk be. Ő Huawei P30 pro-ról vált. Megírom, ha különbséget tapasztalnék melegedésben, merülésben az első éjszaka után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák