Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz doooo #2356 üzenetére

    "Pár kínai gyártó ért mást alatta, a többi gyártó vagy pont ugyanazt érti alatta, mint a Samsung, vagy konkrétan még sokkal lassabbat."

    Lehet csűrni/csavarni, de ha a Samsung szuper gyorstöltésnek hív valamit, amit mások már 2-3x gyorsabban is meg tudnak oldani, akkor az minimum nem megfelelő megnevezés, és akkor finomam fogalmaztam.
    #hülyeautóspéldaincomming
    Hívhatná a Porsche a Cayman 718 GT4 RS-t a leggyorsabb szupersport autónak, ha közben egy Köenigsegg (vagy akármelyik random hypercar) mindenben gyorsabb nála, elég hülyén adná ki magát. Függetlenül attól, hogy lehet, hogy nagyobb élmény azt vezetni mint bármi mást.

    "kevesebb, mint 1 óra alatt feltölteni 0-tól 100-ra egy 5000-es akksit nem lassú, akárhogy is nézzük."
    Egyrészt de, lassú, mert a piac már tud jóval gyorsabbat kínálni, másrészt meg ahogy ezt írtam már korábban többször, nem a 0-100% töltés ideje az amivel sok embernek problémája van, hanem az, hogy 5-10per töltéssel mennyi üzemidőt tudsz bele tölteni az aksiba.
    És még egyszer hangsúlyozom, azért mert mondjuk valami neked bőven megfelelő, nem jelenti azt hogy másnak és a piacnak nincs igénye jobbra/gyorsabbra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák