Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz bandi0000 #5010 üzenetére

    Nálam korábban az volt a gond, hogy nagyon lassan töltöttek gépen a weboldalak, magas volt a késés (ping, ms) egy-egy játékban. Ez akkor volt amikor bejött a 2Gb-os csomag, felváltottam és bekötötték a zsír új fekete boxot. Próbáltak tápot cserélni, frissítteni, factory reset stb, de csak box csere hozta helyre. Szóval ha neked is friss a setup, akkor lehetséges, hogy selejtes boxot kaptál.

    Ha nem friss, akkor elsőre IP cím ütközésnek tűnik.
    Akkor szokott ilyet csinálni, amikor Smart Switch-el költözök és mivel fix IP van beállítva, egyszer csak két, ugyanolyan IP című eszköz próbál csatlakozni.
    Nem sokan szoktam babrálni ezzel, de hátha Te igen és ez a probléma.

    Ha nem, akkor pedig a legegyszerűbb, ha elfelejteted a hálózatot és újra hozzá adod. Szokott segíteni, ha beakad 1-1 eszköz a router agyában, mivel a telefonok már manipulált MAC címre is képesek, ezért úgymond egy friss kapcsolatot oszt neki (talán) a router.

    Ha így sem, akkor onnantól már csak vaktában lövöldözés van. Lehet szórakozni, hogy megnézni a körülötted lévő channelek mennyire terheltek, áttenni egy másikra a Wi-Fi hálózatot ha az is egy zsúfolt channelbe esik.

    Ha pedig több eszköznél is előjött a hiba, akkor kérnék egy router felfrissítést távolról az ügyfélszolgálaton vagy csinálni egy factory reset-et, ha ez sem hozza helyre, akkor ahogy fent írtam, box cserét kell kérni.

    Szerk.:
    Közben olvasom másnál is fennáll ez a hiba. Lehet frissült a Telekom box (szombat, vasárnap nálam is egyszer csak újraindult) és az S24U nem szívleli az új update-ben történt módosítások. Mindenesetre a Telekomnál indulnék el.

    [ Szerkesztve ]

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák