Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qqzs

    őstag

    Vilagositsatok mar fel picit mert lehet en ertem felre ezt e tema dolgot. Azert veszek temat, hogy ne nekem kelljen osszerakosgatni css-t meg egyebeket programozni allitgatni.
    Ha megveszek egy temat akkor abban vannak demo lapok. Kinezek egyet es elkezdem atirogatni a szoveget ha mondjuk egy szekciobol kell ketto visualeditorban lecopizom ha kell egy elem behuzom oszt jovan.
    De mar a temambol kezd kicsit elegem lenni. Eloszor jott par olyan dolog hogy pl 4 counter van a desktop nezetben egymas mellett, de mobilon egymas ala rakja bazi nagy ures hellyel korulotte. Suport szepen kuldott egy custom css kodot amitol mobilon kisebb a hely es csak kettessevel rakja egymas ala. Meg volt meg par ilyen dolog amiben segitettek es bar le van irva hogy modositas nem a support resze csak javitas, de ez olyan koztes dolog hogy azert kell modositani mert az eredetiben nagyon nem jo.
    Most megint folytatnam az oldal szerkeszteset. Van benne egy egyszeru divider element. Kene megegy mashova. berakom es van alatta folotte egy csomo hely. Az element szerkesztopaneljaban nincs lehetoseg a divider alatti folotti helyet allitani igy megyek a Yellow pencil editorba ott meg vagy sikerul eltalalnom hogy a csomo keret kozul minek a milyet kell allitani vagy nem. De egy egyszeru divider elementrol van szo ami tulajdonkeppen egy csik a ket szekcio kozott.
    Masik, van egy szekcio amiben van egy image element meg harom headline element. Ebbol is kellene meg 3 lecopyzom es osszeugranak a kepek atfedik egymast.
    Irok a supportnak hogy mar kicsit elegem van hogy css programozast kell tanulnom lassan de akkor minek vettem kesz temat amiben vannak elemek amibol ugye lego modjara ossze kene tudnom rakni.
    O meg irja hogy ezt a margint meg azt a paddingot allitsam.
    Szoval a kerdes hogy en gondolom felre ezt tema dolgot vagy xar a tema es jogosan akadok ki? Tulajdonkeppen arrol szol a oldalszerkesztes hogy leulok 10 perc alatt eljutok valahova ahol irni kell a supportnak aki szepen turelmesen valaszolgat es vagy custom css-t kuld vagy javasol valami beallitast de mar keri tolem a bejelentkezo adatokat hogy majd o megcsinalja. Ezt a forumukban mashol is olvastam, szoval szoktak csinalni.
    Ha ez ilyen akkor ok, de ha pl avadanal vagy mas jol bevalt temaknal mukodik ez a lego modszer akkor inkabb veszek masikat.

    Eladó: GTS450

Új hozzászólás Aktív témák