17 perces villámtöltést és frissített kijelzőt kap a OnePlus Ace 2 Pro

A BOE fejlesztette Q9+ panel lesz az új modellben, a dobozban pedig 150 wattos GaN gyorstöltő az 5000 mAh-s akkuhoz.

Új információkat osztott meg a OnePlus a hamarosan megjelenő Ace 2 Pro okostelefonjukról, többek közt a kijelző specifikációit. A 6,74 hüvelykes OLED panelt a BOE gyártja és szállítja majd be a telefonhoz, az Ace 2-ben található Q9-es panel továbbfejlesztett változatáról van szó, a Q9+ névre hallgató panelről. A frissítési ráta 120 Hz-es, a felbontás 1240 x 2772 pixel, ezzel összejön a 450 ppi-s képpontsűrűség. Megvan a 10-bites színmélységű panelben a HDR10+ támogatás is, valamint 1600 nites fehér fényességet ígér a gyártó. A Q9-hez viszonyítva a Q9+ ezek mellett még jobb színreprodukciót, gyenge fényviszonyok melletti optimalizált működést és jobb egyenletességet ígér.

A OnePlus által megosztott specifikációk az Ace 2 Pro kijelzőjét illetőenA OnePlus által megosztott specifikációk az Ace 2 Pro kijelzőjét illetően A OnePlus által megosztott specifikációk az Ace 2 Pro kijelzőjét illetően (forrás: Weibo) [+]

Szintén kiderült az augusztus 16-án Kínában bemutatkozó okostelefonról, mely OnePlus 11T néven kerülhet később nemzetközi forgalomba, hogy 5000 mAh-s akkumulátort kap. Ez annyira nem meglepő, a 150 wattos gyorstöltés viszont nem nevezhető mindennaposnak. A SuperVOOC S nevű töltési technológia 99%-os hatékonyságot ígér a márka szerint, amivel 17 perc alatt teljesen feltölthető lesz a lemerült telefon. A OnePlus szerint négy évig használható úgy a 150 wattos GaN töltő, hogy a telefonba szerelt akkumulátor a negyedik év végéig megőrzi újkori kapacitásának 80%-át. A töltő USB-C csatlakozót használ, és a OnePlus saját szabványa mellett képes lesz USB PD standard szerint is tölteni 45 wattal.

Új töltő is jár majd az új telefon melléÚj töltő is jár majd az új telefon melléÚj töltő is jár majd az új telefon melléÚj töltő is jár majd az új telefon mellé Új töltő is jár majd az új telefon mellé (forrás: Weibo) [+]

Emellett az Ace 2 Pro lesz az első telefon a OnePlus kínálatában, mely támogatja a UFCS (Universal Fast Charging Specification) protokollt. Az UFCS-t a Kínai Információs és Kommunikációs Technológiai Akadémia vezetésével az Oppo, Vivo, Xiaomi és Huawei együttműködve fejlesztette ki, lényege, hogy az egyes márkák (és a cégernyő alá tartozó almárkák, mint Redmi, Poco, Realme, OnePlus, Honor, stb…) szabadalmaztatott egyedi gyorstöltési szabványai legalább bizonyos kompatibilitást és átjárhatóságot biztosítsanak egymás közt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés