A Tecno is a lilára voksol

Slágerszín lett az orgona, először a Samsung dobta be, majd az Oppo és a Vivo is emellett döntött, és most a Tecno is ezt választotta a flipes modellnek.

Pénteken mutatkozik be a Tecno első kagylótelefonja, ami az egyedi külsőt a kagyló modellek divatszínével ötvözi. A Samsung tavaly a lilát választotta a Z Flip4 karakterszínének, ugyanígy tett az Oppo a Find N2 Flippel és a Vivo is az X Flippel, most pedig nagyon úgy tűnik, a Tecno is beáll a sorba. A Phantom V Flip 5G a konzervatívabb fekete mellett szintén orgonalila kivitelt kínál majd, amit a kör alakú külső kijelző emel ki a lilaságból.


[+]

A Huawei kezdte egyébként a kör alakú másodlagos megjelenítőt a P50 Pockettel, de akkor még mindenki viszonylag szerény méretben kínálta a jellemzően azért négyzetes külső kijelzőt. Manapság viszont a minél nagyobb és funkciógazdagabb megoldás az elvárás, amit ezzel a formával azért nem olyan kézenfekvő kivitelezni. A Tecno mindenesetre jóval nagyobbra vette az átmérőt, a kamerákat (64 + 13 MP) és a LED segédfényt pedig körben helyezte el. Mondjuk szoftveresen így több dolguk lesz, már, ha veszik a fáradtságot, de tény, hogy ezzel a dizájnnal azért sikerült egy kis karaktert adniuk az eszköznek.


[+]

Az 1,39 hüvelykes körpanel mellett a 6,9 hüvelykes, FHD+ felbontású belső megjelenítőt használhatjuk, amibe a hands-on videó alapján nem kizárt, hogy végül mégis rejtett szelfikamera került. A Google Play Console adatbázisa alapján a készülékben a Dimensity 1300 dolgozik majd 8 GB rendszermemória mellett, minden egyéb részletre viszont csak két nap múlva derül fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés