Európai árat is kapott a Tecno Phantom V Flip

Méghozzá rendkívül kedvezőt. De...

A Phantom V Fold barcelonai bemutatóján megtudtuk, hogy a Tecno nagy erőkkel készül az európai piacra, terveik szerint az idei második félévben már elérhetők lesznek egyes termékek, nem kizárt, hogy a most bemutatott Phantom V Flippel nyitnak, a készülék ugyanis, mint a GSMArena a szingapúri bemutató során fényt derített rá, nem csak indiai, de eurós és dollárban kifejezett árat is kapott. Méghozzá a műfajban szokatlanul kedvezőt...


[+]

A készülék 1,32 hüvelykes, 466x466 pixel felbontású, kör alakú, színes, 120 Hz-es OLED külső megjelenítőt kínál, ami leginkább egy okosóra kijelzőre hasonlít, a funkcionalitás is kimerül különböző lapozható widgetekben és gyorsindítókban az értesítések megjelenítésén és a szelfitükör funkción felül persze. Belül teljes értékű, 22:9 képarányú, 6,9 hüvelykes, 120 Hz-es flexibilis panel áll rendelkezésre, ami résmentesen záródik és 30 és 150 fokos szög között tetszőleges pozícióba állítható, a GSMArena tesztje alapján viszont valamiért nem nyitható ki teljesen síkba, egy minimális hajlásszög mindig megmarad, a hajtásél pedig meglehetősen hangsúlyos.

Nem igazán van síkban.
Nem igazán van síkban. (forrás: GSMArena) [+]

A külső megjelenítőt szegélyező keretre két kamera került, egy 64 megapixeles főegység és egy 13 megapixeles, PD autofókusszal felszerelt ultraszéles látószögű szenzor, szelfizni ezekkel is lehet, nyitott állapotban pedig a 32 megapixeles, szintén autofókuszos belső szenzor vethető be erre a célra, amihez kéttónusú LED segédfény is tartozik a felső keretbe integrálva.

A rendszert egy frissített középkategóriás szett működteti (Dimensity 8050) 8 GB virtuálisan bővíthető rendszermemória és 256 GB belső tárhely mellett, Android 13-as alapokra húzott HiOS 13.5-ös felhasználói felülettel. Energiát a 4000 mAh-s telep biztosít, a készülékhez pedig jár a 45 wattos töltőfej, amivel elvileg 15 perc alatt félútig jutunk. Adatkapcsolati téren adott az 5G, a WiFi 6 és az NFC, a hang sztereóban szól a beszédhangszóró segítségével, ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban, intelligens asszisztensként pedig a Tecno saját megoldását, a mesterséges intelligenciával felturbózott Ellát kapjuk EllaGPT néven.


[+]

A Tecno nem csak a szokatlan külső elrendezéssel, de az anyaghasználattal is igyekszik egyedivé tenni az eszközt, így mindkét színváltozat kellemes műbőr textúrát kapott a fényes, alumínium keretek és zsanér mellé, ezt a fekete verzió esetében öltésmintázat is hangsúlyozza, a lila pedig fém felületbe gravírozott V logót kapott díszítésként. Mindkét készülékhez jár színben és textúrában harmonizáló akasztós tok, mindezért pedig euróban kifejezve 700 pénzt kell majd fizetni, ami körülbelül 270 ezer forintnak felel meg átszámítva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés