Hirdetés

Akciófigyelő: Jó áron adnak ENGWE bringát és rollert

Az ENGWE nem most született, egy ideje már jelen vannak a piacon, most azt az űrt próbálják betölteni, ahonnan például a Xiaomi fentebb lépett.

Miután most már tényleg a nyakunkba szakadt a nyár, megszaporodtak a webshopok mikromobilitási ajánlatai, a kínai eredetű gyártók számos új modellel készültek idénre is. Ezek közül most az ENGWE két ajánlatát nézzük meg, amit a Cafagónál lehet beszerezni, már csak azért is, mert az elektromos kerékpárt hamarosan tesztelni is fogjuk, de akad itt egy összecsukható roller is.


[+]

Az ENGWE S6 ára 570 euró (mostani árfolyamon 220 ezer forint), ezért cserébe pedig a vásárló kap egy opcionálisan üléssel is felszerelhető rollert 48 voltos és 500 wattos motorral (700 wattos csúcsteljesítménnyel), ami a budapesti városi közlekedéshez bőven elég. A masina végsebessége 45 km/h, ami jócskán több, mint amit az EU országokban levő szabályozás enged, de ezzel a motorteljesítménnyel relatív hosszú egyenes kell neki, hogy elérje, valamint egy maximum 60 kilogrammos utas, de 120 kilogrammos a maximális terhelhetősége.


[+]

60 kilométeres hatótávot ígér a gyártó a 15,6 Ah-s akkumulátor teljes töltését követően, ha nyélgázon húzzuk, akkor ez inkább 40 kilométer lesz, de városi ingázáshoz ez is bőven elég. 10 inches, belső nélküli kerekeken gurul a jószág, az első villa csillapított (de hátul is van némi rugózás), van IPX4-es vízállóság és össze is lehet csukni a gépet, de így is 25 kilogrammot nyom majd a mérlegen. A trepni majdnem 24 centiméter széles, amire szűken ugyan, de felfér egymás mellé két cipő, lámpák vannak elöl-hátul, a trepni oldalán pedig sárgán villogó indexeket is kapunk.


[+]

A másik masina neve ENGWE EP-2 PRO, ez egy elektromos rásegítésű kerékpár, ami vastag kerekű és összecsukható. Ez 999 euró, de az ENGWES6EP2P kuponkóddal 949 euróra lehet csökkenteni az árát (365 ezer forint). Itt egy 20 hüvelykes kerekeken guruló, 750 wattos motorral felszerelt bringáról van szó, ami anélkül is haladhad, hogy megmozgatnánk a lábunkat (így 40 kilométer a hatótáv), de ha rásegítős módban vagyunk, akkor 100 kilométer feletti hatótáv is kieshet belőle. Az 55 Nm-es nyomaték (950 wattos csúcsteljesítmény mellett) azt jelzi, hogy rövid időre egészen meredek emelkedőkön is be tud segíteni, 150 kilogramm a terhelhetősége, saját tömege 30 kilogramm, hétsebességes, 55 x 99 x 76 centiméteres csomaggá össze lehet hajtogatni, hogy beférjen az autó csomagtartójába is.


[+]

A stucnin egy jókora kijelző tájékoztat a helyzetről, az akkumulátor kihúzható a vázból és külön is tölthető (13 Ah), az első villa pedig teleszkópos. Az EP-2 PRO már úton van hozzánk tesztre, hogy legyen saját tapasztalatunk is a termékkel, de akinek már most kedve szottyan hozzá, annak ide kell klikkelnie a rendeléshez, mindkét terméket európai raktárból, díjmentesen szállítja a Cafago.

Azóta történt

Hirdetés