Befutott a Redmi legolcsóbb ajánlata

A Redmi A3 friss dizájnnal és teljes értékű Android 14-hez elégséges mennyiségű rendszermemóriával viszi tovább a szériát.

Bemutatkozott a Redmi legfrissebb, egyben legkedvezőbb árú ajánlata, ami az A széria harmadik modellje. A készülék elsőként Indiában kerül piacra, ahol már 31 ezer forintnak megfelelő rúpiáért hozzá lehet jutni a 3/64 GB-os kiszereléshez. Ez a RAM-menyiség viszont már elegendő volt az Android 14 teljes értékű verziójának futtatásához, így a Redmi A3 már nem az erőforrásigénytelen Go rendszerrel dolgozik, a lapkakészletet viszont nem cserélték le, maradt a 4G-s Helio G36.


További színvariációk a galériában!

Az újragondolt dizájn nem csak látványos kameraszigetet jelent a hátlapon (ugyanazzal a 8 megapixeles főkamerával és QVGA segédszenzorral), de nagyobb és a képfrissítés szempontjából jobb kijelzőt is. A Redmi A3 már 6,7 hüvelykes, 90 Hz-es LCD panellel dolgozik, a felbontás viszont maradt HD+, ami ekkora méretben azért már érzékelteti a termékkategóriát. Viszont ezúttal belefért egy fényérzékelő az automatikus fényerőszabályozáshoz és az alapmodellt is felszerelték ujjlenyomat-olvasóval, ami a bekapcsológombba került.


[+]

Ezen kívül egy jack csatlakozót tud felmutatni, Bluetooth-ból 5.3-as, WiFi-ből az 5-ös szabvány áll rendelkezésre, akkumulátorkapacitásból pedig 5000 mAh, amit továbbra is 10 wattos alap töltési teljesítménnyel regenrálhatunk Type-C porton keresztül. A készülék három színben lesz elérhető, a fekete és a kék verzió üveg, az olívazöld pedig bőrszerű hátlappal. Az alap memóriacsomagon (3/64 GB) kívül választhatunk még 4 vagy 6 GB rendszermemóriát 128 GB bővíthető belső tárhellyel, előbbi Indiában 36 ezer forintnyi rúpiába kerül, utóbbiért pedig 40 ezer forintnak megfelelő helyi pénzt kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés