Bemutatkozott az Oppo R11

Az Oppo MWC-n promotált, ötszörös optikai és tízszeres digitális zoomra képes, dupla kamerarendszere ugyan mégsem a most bemutatott Oppo R11-ben debütál, a készülék kameraképességei így is erősnek mutatkoznak. A fém hátlapra két darab, optikai képstabilizátorral felszerelt, kétszeres veszteségmentes nagyításra képes szenzor került.A 20 megapixeles telés lencse és 16 megapixeles széles látószögű modul együttműködése támogatja a bokeh módot, szelfit pedig az előlapra szerelt 20 megapixeles kamerával tudunk kreálni, ami szintén támogatja a mélységélességgel való manipulációt, de csak szoftveresen.

A nyilvánvalóan kameracentrikus készülék a többi aspektusban sem marad el a várakozásoktól. A kétszer négy Kryo magot tartalmazó, 14 nanométeres csíkszélességű Snapdragon 660-as lapkát 4 GB rendszermemória támogatja, míg belső tárhelyből 64 GB jut, ami maximum 256 GB-ig bővíthető. Az 5,5 hüvelykes AMOLED kijelző Full HD felbontást kapott, míg az üzemidőért egy 2900 mAh-s telep felel.


[+]

A specifikáció további részletei egyelőre nem elérhetőek, ahogy a hivatalos árazás sem. A GadgetsNow ugyan közöl egy specifikációt, ami alapvetően akár helytálló is lehet, nem tűnik irreálisnak a sajtóképek alapján, hogy a készülék például 6,8 milliméter vastag legyen. A GSMArena pedig elvileg megbízható forrásból értesült az árról is, ami szerintük 485 dollár lehet, vagyis nagyjából 132 ezer forint. Az áron kívül viszont a lényegi információkat átadta a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés