Oppo R11 reklámspot bukkant fel

Az Oppo 2017 első negyedévéig a legnagyobb piaci részesedéssel bírt hazájában, amelyet hajszállal hódított el tőle a Huawei az egy hete közzétett adatok alapján. Jelenleg úgy tűnik, az Oppo R11 lesz az az újdonság, amivel a gyártó megpróbálhat javítani a második helyen, ezzel a készülékkel vezetik be a gyakorlatba az MWC-n bemutatott Dual Camera Zoom nevezetű saját fejlesztésüket, amely egy kettős kamerarendszert takar. Ez ötszörös optikai és tízszeres digitális zoomra képes, különleges, periszkópszerű felépítésének is köszönhetően.

A rendszer a speciális optikia képstabilizátor mellett ötven különböző egységből áll, amelyeket egyetlen, mellesleg igen karcsú modulba építettek, és amellyel ötszörös veszteségmentes nagyítás érhető el. Az R6051 kódnevű eszköz már a GFXBenchet is megjárta, az adatok alapján úgy tűnik, a Snapdragon 653 lapka mellé 4 GB rendszermemóriát és 64 GB belső tárhelyet mellékelnek. A szelfikamerával sem spóroltak, elvileg 20 megapixeles szenzorra lőhetjük az önarcképeket. A bemutató valamikor a jövő hónap elején várható, és a most előkerült reklám alapján minden bizonnyal Oppo R11 néven érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Ezüst színben látható az Oppo R11

    Már nem kell sokat várni a dupla hátlapi kamerás, ötszörös optikai zoomra képes telefonjára, és a fehér variáns is reálisnak látszik.

  • Mutatósnak ígérkezik az Oppo R11

    Hamarosan érkezik a gyártó új kameratechnológiájának referenciakészüléke, ami mellesleg igen csinosnak is tűnik.

  • Bemutatkozott az Oppo R11

    Az Oppo R11 felső középkategóriás hardverrel és speciális dupla kamerával mutatkozott, a várakozásoknak megfelelő specifikáció mellett.

Előzmények

Hirdetés