Elképesztően komplex a Motorola Razr belső szerkezete

A technikusok valószínűleg nem lesznek ennyire lenyűgözve, amikor kijelzőt kell cserélni a Motorola hajlítható készülékében.

A Motorola Razr nem csak azért különleges, mert elsőként integrálta a hajlítható kijelzőtechnológiát a klasszikus kagyló dizájnba, hanem mert sikerült összehozni egy mindennapokban is praktikusan használható eszközt. A Razr konkrétan elfér egy ingzsebben, vagy egy apró övtáskában, kinyitva viszont korrekt méretű munkafelületet ad minden olyan tevékenységhez, amihez manapság minimum termetes megjelenítőt preferálunk.

Szétszedni a készüléket viszont igazi művészet. A PBKreviews minden szalagkábelre és apró csatlakozóra felkészülve kapta szét a Razrt a szerkesztve is mintegy tizenöt perces videóban, amire nagyon kívánkozik egy gyerekek, ezt otthon ne próbáljátok ki felirat. Végignézni viszont konkrétan lenyűgöző, hogy a Motorola mérnökei mi mindent és milyen komplexitással zsúfoltak össze egy ekkora helyre. A szervizelés szemmel láthatóan nem lehetetlen, de érdemes vigyázni a szerkezetre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés