Pár hét múlva végre megkaparintható lesz a Motorola Razr

A hajlítható kijelzős telefon megjelenése pár hetet csúszott, ám az Egyesült Államokban hamarosan előrendelhető, februártól pedig megvásárolható.

A Motoroláé az eddigi legkecsesebb hajlítható kijelzős telefon, amely a képernyő gyűrődésmintáját is minimálisra fogja ott, ahol az ember a Razrt összecsukja. 1500 dollárért ráadásul olcsóbban jelentették be, mint riválisait, megvásárolni azonban eddig nem lehetett, mivel a műfajhoz illően csúszott a piacra kerülése.


[+]

Ennek egyébként állítólag nem is technológiai, hanem népszerűségi okai voltak: annyian érdeklődtek a Razr iránt, hogy a gyártó inkább feltankol a készletből, hogy egyszerre sokan juthassanak a flipes különlegességhez, amely kinyitva 6,2"-es panelt kínál, becsukva pedig egy másikat, 2,7"-en.


[+]

A Snapdragon 710-et, 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárolót bevető ketyere ugyan nem nyújt majd csúcsteljesítményt, ám nem is feltétlenül gamer telefonként kívánják megvásárolni, plusz a 876 x 2142 pixeles OLED panel kevesebb erőforrást igényel, mint QHD+ társai.


[+]

Az Egyesült Államokban január 26-án indul az előrendelés és február 6-án az értékesítés. Az európai startot egyelőre a Motorola nem erősítette meg, azt viszont tudjuk, hogy errefelé a Razr drágább lesz: 1600 eurót, azaz mintegy 540 ezer forintot kérnek majd el érte. Nem mintha a Galaxy Fold olcsóbb lenne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés