Így vigyázz a Razredre!

A Motorola is közzétett egy oktatóvideót, hogyan érdemes hajlítható kijelzős és zsanérú különlegességét megóvni az elemektől.

Csapatunknak nagyon tetszett a Motorola kellemes méretű, hajlítható kijelzős különlegessége, amikor a Las Vegas-i CES kiállításon a kezünk ügyébe került, és alig vettünk észre rajta gyűrődésmintát ott, ahol a képernyő összecsukódik. Ezt a Motorola ügyes dizájnnal oldotta meg a zsanér környékén, plusz a vízlepergető borítás is belefért, ám riválisaihoz hasonlóan az új Razr is figyelmes, kíméletes használatot igényel.

A termék oktatóvideója azt javasolja, hogy ha cseppek kerülnek rá, óvatosan törüljük le puha ronggyal, apró púpokkal és hajlításnyomokkal, illetve képernyővédő fóliával pedig ne foglalkozzunk. Éles tárgy lehetőleg ne érje a megjelenítőt, hiszen azt a hajlíthatóság miatt karcálló üveg helyett plasztik réteg védi, végül pedig ne vágjuk zsebre a Razrt nyitott állapotban. Nyilván mindenki így tervezte elrakni.

Az efféle ketyerék első generációja komoly odafigyelést igényel, beleértve a por, a kosz és a szennyeződések hajlítómechanizmuson kívül tartását, és persze vastag pénztárcát, ami a mintegy félmillió forint kifizetésével gyorsan elvékonyodik. Az Egyesült Államokban némi csúszás után a Motorola flipes telefonja már előrendelhető, az értékesítés jövő hét szerdán indul.

Különleges eszközhöz szokatlan csomagolás jár, amely Turbo Power gyorstöltőt, USB-C kábelt, tokot és vezetékes mikrofonos fülest rejt, maga a doboz pedig állványként is szolgál. Feljebb pár gesztusfunkció is megcsodálható, alább pedig a kameraképességek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés