Frissítette órakínálatát a Fitbit

A Sense 2 és a Versa 4 felülete csak hasonlít a Wear OS-re, nem azt futtat.

Bemutatta a Google kötelékébe tartozó Fitbit 2022 őszi kollekcióját, amely egy aktivitásmérő karperecet (Inspire 3) és két sportórát tartalmaz (Versa 4 és Sense 2), ebben a hírben az utóbbi kettőt részletezzük. A Sense 2 300 eurón nyit egy méretben, három színben, hat hónap prémium előfizetéssel és szeptember végi szállítással. A Fitbit rengeteg alternatív szíjat is kínál 24 mm-es szabványon.

A tudáslista javarészt maradt: a hatnapos vagy hosszabb üzemidőt ígérő Sense 2 követi az alvást, a véroxigént, a pulzust, a menstruációs ciklust, a lépéseket, egy rakás sportot és aktivitást. Megvan a GPS, a bőrhőmérséklet szenzor és az EKG mérése is.


[+]

Az új EDA (elektrodermális) szenzor még pontosabb stresszmérést biztosít a nap folyamán, és vele együtt is 10%-kal vékonyabb lett az új Sense az elődjénél, illetve 15%-kal könnyebb, üzemidős áldozat nélkül. A színes érintőkijelző maradt, amihez balra egyke nyomógomb tartozik.

A Versa 4 230 eurón nyit hathónapos prémium előfizetéssel, szintén színes kijelzővel és a Fitbit saját rendszerével, némi Wear OS beütéssel. Azzal viszont, hogy nem a Google nagyobb igényű rendszerét futtatja, ezúttal is megvan a hatnapos vagy hosszabb gyártó által jelölt üzemidő, illetve húszórás GPS használat egyhuzamban. Emellett a Google Térkép és az Amazon Alexa is kapott beépített modult, a Fitbit Pay mellett pedig hamarosan érkezik a Google Wallet órafizetés is. A Sense 2 szenzorlistájából a Versa 4 két fő ponton áldoz: kimaradt az EKG és az EDA.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés