Jobb hőkamrával és érintésérzékeléssel érkezik a Galaxy S24

Szükség is lehet rá, ha a Snapdragon 8 Gen 3 hőtermeléséből indulunk ki.

Már csak párat kell aludni a Galaxy S24 család január 17-ei bemutatójáig, amikor is a kémforrások egybehangzó véleménye szerint az S24 és az S24+ errefelé Exynos 2400-zal, az S24 Ultra pedig a világ minden részén Snapdragon 8 Gen 3-mal bemutatkozik.


(forrás: Harshit Joshi) [+]

Friss Red Magic 9 Pro tesztünkből sajnos kiderül: a Snapdragon 8 Gen 2 tökéletes teljesítmény/fogyasztás balansza után az extra grafikus pontszámokért ismét az extra hőtermelés irányába billent el a mérleg nyelve, és ezért jó hír, hogy az S24 1,5-ször, az S24+ 1,6-szor, az S24 Ultra pedig 1,9-szer nagyobb hőkamrával érkezik a kiszivárgott tréning dokumentumok szerint, amivel alighanem a partnereit készíti fel a Samsung az új telefonok előnyeinek bemagolására.


(forrás: Harshit Joshi) [+]

Mivel a telefonok bemutatója még hátra van, ezeken az anyagokon a három modell egyelőre E1, E2 és E3 kódnéven fut, de nem nehéz azonosítani őket. Mondjuk a pár lángcsóva az egyik képen, a szögletes S24 Ultra felett érdekes, legalábbis aligha csak mi asszociálunk róla a Galaxy Note7-re. A tréninganyagok mindenesetre a 12%-kal gyorsabb érintési érzékelést és a komolyabb sugárkövetési teljesítményt is megerősítik.


(forrás: Harshit Joshi) [+]

A 6,2", 6,7" és 6,8"-es panelméret az első két modell esetében némi méretváltozást jelent, a 2600 nites pontszerű fénysűrűség pedig samsungos házi rekordot. Végül a kamerás képességeket sem övezi sok titok: az S24 és S24+ 2x-es szenzoros és 3x-os optikai nagyítással, az S24 Ultra pedig 2x-es szenzoros, 3x-os optikai, 5x-ös optikai és 10x-es szenzoros nagyítással készül. Idén az új, 50 megapixeles, 5x-ös zoomegység is bekapcsolódik a 8K felvételbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés