Hét bő esztendőt ígér a Galaxy S24

Az AI mellett a kiemelkedően hosszú terméktámogatás lehet a Galaxy S24 legfőbb vonzereje.

Két nap múlva végre bemutatkozik a Galaxy S24 család, úgyhogy akinek még maradt kémfotó vagy kéminformáció a tarsolyában, ideje elrántani, a mai hír pedig, nézőponttól függően az eddigi legjobb lehet a Samsung új szériáját illetően. Hangozzon bármilyen jól ugyanis a generatív AI vagy az új hardver, végső soron az ember sok évre vásárol félmillió forintos készüléket, és első, második vagy harmadik tulajdonban jogosan vár el félévtizedes terméktámogatást.


(forrás: Android Headlines) [+]

A Galaxy S23-ak négyéves rendszerfrissítése és ötéves biztonsági hibajavítása egészen addig kiválóan hangzott, amíg a Pixel 8-ak be feljebb nem tolták a mércét hét évre mindkét kategóriában, mivel pedig a Samsung és a Google évek óta szoros kapcsolatban áll, logikus és üdvözölendő a pletyka, miszerint az S24-től kezdődően a Samsung csúcsmobilok is hét bő esztendőre növelik a szoftvertámogatást. Ha ez igaznak bizonyul, akkor az új trió megkapja még az Android 21-et is, illetve a biztonsági hibajavításokat 2031 márciusáig.


(forrás: Android Headlines)

Azért a marketing középpontjában az AI lesz, és a jelen hírcsokrot szállító Android Headlines képeken is tudja mutatni az újdonságok trükkjeit. A képszerkesztőben például meg lehet ragadni egy ugratás közben lencsevégre kapott alakot, és magasabbra húzni. Mondjuk, lassan tényleg tényleg közeleg az idő, amikor minden fénykép és videó hitelessége megkérdőjelezhető lesz, az AI ugyanis elképesztő ügyességgel manipulál és módosít. Persze, ha az illető valóban képes ilyen magasra ugratni a rámpán, csak nem sikerült a csúcsponton elkapni a pillanatot, valóban segíthet az ilyen trükk, és számos másik ponton is hasznosnak bizonyulhat az AI.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés