Június 11-én jön a Nokia C20 Plus

Az áprilisban leleplezett C-széria most bővül először, méghozzá egy Plus verzióval: csodát azonban nem szabad várni tőle.

Texturált hátlap, dupla kamera, június 11-ei premier: ezekben biztosak lehetünk a HMD-Nokia mai Weibo posztja alapján. Miután a kizárólag számokkal jelölt modelljelölés kissé megfáradt, a Nokia taktikát váltott, és C, G, illetve X-szériákba sorolja termékeit, a betűrendhez pedig kategóriák kapcsolódnak, a C pedig értelemszerűen a belépőmodelleket takarja. A C20 már korábban bemutatkozott, a C20 Plus pedig ezek szerint jövő hét pénteken kerül leleplezésre.


[+]

A fotón egyébként 3,5 milliméteres jack csatlakozót és bal oldalra helyezett SIM-tálcát lehet még észrevenni, ujjlenyomat-olvasó viszont hátul biztosan nem lesz, az a korábbi hírek alapján is marad a C30 privilégiuma, a C20 Plus tulajdonosok pedig maradhatnak a PIN-kódos/mintás feloldásnál.


[+]

Unisoc SC9863A rendszerchip várható a C20 Plusba, ennél belépőbb SoC-t el sem nagyon lehet képzelni 2021-ben, 28 nanométeres TSMC node-on készül, nyolcmagos Cortex-A55 processzora nagyon szerény számítási kapacitást nyújt, és a PowerVR GE8322 IGP is csak a legalapabb grafikai funkciókat látja el. A Plus azonban 2 helyett 3 GB RAM-ot kaphat. Akkumulátorban lehet jóval többre számítani a normál változatnál, 5000 mAh kapacitással vélhetően ez is egy több napon át töltés nélkül használható készülék lesz Android 11 Go operációs rendszerrel, és remélhetőleg szerény kezdőárral.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés