Képeken a tizedik generációs iPad

Egy tokgyártó élesítette az Amazonon az iPadhez készülő kiegészítők termékoldalát, látható az új dizájn.

Októberben várhatóan az Apple frissíteni fogja a tizedik generációs iPadet, erről június óta vannak pletykák. Az első az volt, hogy A14 Bionic lapkát és USB-C csatlakozót kap az alap táblagép is, a következőben renderképeket is lehetett látni a négyzetes házat, a négy hangszórót és a megmaradó főgombot. Aztán augusztusban állítólag már gyártásba is került a tablet, most pedig egy japán kiegészítőgyártó az Amazonon élesítette a még be nem jelentett tablethez való tokjainak termékoldalát, a fotókon a tizedik generációs iPaddel - ezt a MacOtakara szúrta ki.

A tizedik generációs iPad az ESR tokjában.A tizedik generációs iPad az ESR tokjában. A tizedik generációs iPad az ESR tokjában. [+]

Ha az ESR által közölt fotók valós képet festenek, akkor az alap iPad is búcsúzik a főgombtól, helyette az iPad Air és Mini bekapcsológombos Touch ID-leolvasóját kapja majd meg. Látszik az is, hogy a hátlap síkjából a kamera kicsit kiáll majd, a vaku megmarad a Pro modellek kiváltságának. A tizedik generációs iPad is már a második generációs Apple Pencilt támogatja majd, a keret jobb oldalán megvan a fotókon a mágneses töltőcsatlakozó helye. Az ESR megjegyzi, hogy a régebbi iPad modellekkel az újhoz való tokok nem lesznek kompatibilisek.

[+]

Az elkövetkező hetekben az Apple állítólag új iPad Pro gépeket is bemutat az M2-es lapkával felszerelve, viszont a Bloomberg szerint ezeknek a cég nem tart majd külön sajtóeseményt, csupán közleményt adnak majd ki. Egy sajtótájékoztató azonban még várható idén az Apple-től, ott a frissített Mac Pro lehet a téma.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés