Még tavasszal befuthat az LG G7

Az LG úgy döntött, hogy a G szériával kihagyja a barcelonai MWC-t, ahol ehelyett az MI-funkciókra koncentráló V30S ThinQ-t mutatta be. Az ok a gyártó megfogalmazása szerint egyszerű: akkor érkeznek az új LG készülékek, amikor szükség van rájuk, a sokat emlegetett G7 a PhoneArena koreai forrásai szerint pedig április végén mutatkozhat be a közönségnek, májusi forgalomba kerüléssel.

Az LG G7 Ben Geskin elképzelésében
Az LG G7 Ben Geskin elképzelésében (forrás: Ben Geskin) [+]

Egy prototípus okán a találgatás már megkezdődött, hogy az LG is beáll-e a notchos mobilok sorába, és az ET News szerint ez meg is történhet mindkét modell, a G7 és a komolyabb RAM/tárhely kombinációt kínáló G7 Plus személyében. Az OLED panel és a Snapdragon 845 is elhangzott, úgy tűnik viszont, hogy a bemutató helyszínéről még nem született végleges döntés. A G7 páros megörökölheti a V30S ThingQ kamerás MI-funkcióit és remek hangminőségét, a hátlapi lencseelrendezés pedig függőlegesre válthat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Ez lenne az LG G7?

    Lencsevégre kaptak egy új LG telefont, ami lehet, hogy az új G7, ha egyáltalán így fogják hívni.

  • Márciusban várható az LG G6 utódja

    A The Investor értesülései szerint az LG idei csúcsmobilja nem az MWC-n kerül bemutatásra, ami alátámasztja az eddigi feltételezéseket.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés