Megkapta első Android 14-es bétáját a Phone (2)

Elérhető a Nothing OS 2.5 Beta a Phone (2)-re, a Phone (1)-re még kicsit később érkezik.

Megkezdte az Android 14-es főverzióra épülő Nothing OS 2.5 nyílt bétatesztjét a Nothing. A cég a közösségi fórumon jelentette be, hogy a Phone (2) tulajdonosai már telepíthetik a frissítést, a Phone (1) tulajoknak viszont még várni kell egy ideig.

Amellett, hogy friss főverzióra vált a telefon, változások is érkeznek a Nothing OS felhasználói felületbe: csiszoltak a widgeteken, a vissza animáción, új képernyőkép-szerkesztő és menü érkezik, az alkalmazáslistában elrejthetők lesznek programok, többujjas gesztusvezérléssel készíthetők képernyőképek, a bekapcsológomb kétszeri megnyomására a felhasználó maga állíthat majd be parancsot, valamint jön pár új háttérkép is. A gyorskapcsolók paneljének elrendezésén is változtat a frissítés, plusz a lezárt kijelzőre kirakható parancsikonok száma bővül. Illetve külön állítható lesz a bejövő hívások és egyéb értesítések hangereje.


[+]

A Nothing OS 2.5-ös nyílt béta azokra a készülékekre telepíthető, melyek a 2.0.3-as rendszert futtatják, és ha nem tetszik az új verzió, vissza lehet térni a 2.0.3-ra is gyári visszaállítással. A letöltési linkek elérhetők a Nothing Community fórumán, telepítés saját felelősségre adatvesztés potenciális terhe mellett!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés