Végre a Nothing Phone (1) is tesztelheti az Android 14-et

Egész pontosan már megint, de most teljesen máshogy.

Eddigi legfontosabb frissítésének nevezi a Carl Pei vállalata a Nothing OS 2.5-t, amit a Phone (2) Android 14-gyel a fedélzeten múlt héten kapott meg, és a zöld robotos világban szétnézve tulajdonképpen még az a jó hír, hogy az idei telefon az év vége előtt váltott a 2023-ban kiadott Google főverzióra.


[+]

A Phone (1) tulajdonosainak nincs ilyen szerencséje, lévén szűk két héttel újév előtt indult csak el a tavalyi modellre a Nothing OS 2.5 béta program. Ha viszont rendben zajlik, 2024 legelején jelezhetnek az induláskor kifejezetten jól, jelenleg pedig szuperül árazott készülékek: telepíthető az Android 14. Eddig tartott volna a friss hír, ám lojális olvasóink emlékezhetnek, hogy már áprilisban beszámoltunk a Phone (1) Android 14 bétájáról, akkor mi érkezett meg nyolc hónappal később?


A Nothing Phone (1) hátulról [+]

Tavasszal nem a végleges Android 14 gyártói változata volt kipróbálható Carl Pei első telefonján, hanem a Google első, korai fejlesztési fázisban lévő Android 14 béta csomagja, amiből egyébként lassan lett csak végleges változat. Mindazonáltal abban a béta programban részt véve sok Phone (1) tulajdonos remélte, hogy ezzel a bétával a Nothing gyorsan végez, és a tél beállta előtt közzéteszi a végleges változatot. Sajnos végül nem így lett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés