Sok hibát javít a Nothing OS 2.5.1 Open Beta

A decemberi 2.5-ös rendszer hibáit javítja az új verzió, reméljük, ezzel már tényleg közelebb kerülünk a végleges szoftverhez.

Újabb béta verziót tett közzé a Nothing a Phone (1)-hez, ami számos apróságot javít a decemberi 2.5-ös verzióban, és ha már erre jártak, a 2024 januári biztonsági csomagot is implementálták a mindössze 83,68 MB-os pakkba. Az apk letölthető közvetlenül a Nothing oldaláról is, majd a letöltésekből telepíthető, de a készülék frissítési beállításai között is rákereshetünk, ha a az első bétában is részt vettünk. Egyébként először azt kell telepíteni, majd csak azután frissíteni a 2.5.1-es verzióra.


[+]

Az új szoftver többek között olyan problémákat orvosol, mint a nem reagáló Bluetooth ikon a gyorskapcsolópanelen, javították a zajos Bluetooth átvitelt, az értesítések háttérszíne immár megfelelően jelenik meg, ahogy az óra widget is. A számológép szintén nem reagált megfelelően a zárolt képernyőn, ennek is végére jártak, az akkumulátortöltöttség százalékos értéke már megjelenik az állapotsávon, játék módban pedig már nem akadnak össze az értesítések. És persze optimalizálták a rendszer működését és fejlesztették a felhasználói élményt, amibe többek között beletartozik az ujjlenyomat-olvasó precizitásának növelése és a kameraképességek javítása.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés