Megvannak a Pixel 7a európai árai is

Ahogy várható volt, drágul az idei A-széria. Lesz így értelme a sima 7-es mellett?

Pár nap és hivatalosan is bemutatja a Google a Pixel 7a-t, a telefont, amiről már csak az nem tud valamilyen információt, aki egyáltalán nem követi a mobilos híreket. Korábban a 9to5Google megszerezte megbízható forrásból amerikai árakat a 128 GB-os modellhez, ezért állítólag 499 dollárt kér majd el a Google. Vannak arra utaló pletykák is, hogy készül egy 256 GB-os modell, ennek az árát még nem ismerni.

Több, egymástól független forrás most egybevágó árakat osztott meg az eurozónára és az Egyesült Királyságra vonatkozóan is, ezek szerint a Pixel 7a kezdőára 509 euró és 499 font sterling lesz, ez jelen árfolyam mellett 190 ezer forintos összeg. Ez egyrészt drágulás a Pixel 6a-hoz képest, másrészt alig valamilye olcsóbb, mint a Pixel 7 jelenlegi ára. Emellé pedig ott van az is, hogy a Pixel 7-et kifutó modellként többször el lehet kapni már akciókban is. Előrendelői csomagról nincs egyelőre információ, azt viszont tudni, hogy a Google saját szilikon védőtokjai is drágulnak, 35 euró lesz a hivatalos ajánlott fogyasztói áruk.

A Google saját védőtokjai a Pixel 7a-hozA Google saját védőtokjai a Pixel 7a-hozA Google saját védőtokjai a Pixel 7a-hoz A Google saját védőtokjai a Pixel 7a-hoz [+]

Vannak pletykák arra vonatkozóan is, hogy az A-szériás Pixel telefonok idén búcsúznak, helyüket pedig átveszi a Pixel Fold a Google évenként megjelenő három okostelefonja között.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés