Megvan a Nothing Phone (2) premierjének pontos dátuma

Alig egy hónap és megjelenik a Nothing új telefonja, védőtokok árulkodnak a végleges formáról.

Július 11-én, magyar idő szerint délután öttől tart termékpremiert a Nothing, ahol második telefonjukat fogják prezentálni egy nap híján pontosan egy évvel első okostelefonjuk, a Phone (1) bemutatása után. A Nothing Phone (2) hardveres oldala már részben ismert, a márka megerősítette a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-re való építkezést, a 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzőt és a 4700 mAh-s akkumulátort. A telefon kapcsán szintén elárulták, hogy Android 13-mal startol, három Android főverzió- és négy év biztonsági frissítést él majd meg.

Képek egy Nothing Phone (2)-höz készült TPU tokrólKépek egy Nothing Phone (2)-höz készült TPU tokrólKépek egy Nothing Phone (2)-höz készült TPU tokról Képek egy Nothing Phone (2)-höz készült TPU tokról (forrás: Gizmochina) [+]

Dizájn kapcsán eltérő információk láttak napvilágot a neten, ezekre Carl Pei Twitteren annyit reagált, hogy egyik sem igaz. A Phone (2) is két hátlapi kamerát és az elődből ismert hátlapi LED-fényeket használhatja, a /Leaks jóvoltából pedig képek kerültek elő egy sima átlátszó tokról is, mely megerősíti, hogy a Phone (2) is követi az előd négyzetes, kicsit iPhone-os formáját. A Geekbench tesztje alapján a Phone (2)-ből készül olyan változat, melyben 12 GB operatív memória lesz, azt egyelőre nem tudni, hogy ez lesz-e az egyetlen RAM opció, bár mivel csúcskategóriás telefont ígért Pei második nekifutásra, nem lehetetlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés