Az egy polip a Nothing Phone (2) körül?

Érdekes tengeri állattal reklámozza Carl Pei márkája a Nothing második mobilját.

Július 11-én érkezik a Nothing Phone (2), és már csak a Snapdragon 8+ Gen 1-re tippelt váltás miatt is másfélszeres lehet az árszorzó, azaz 200 helyett idén 300 ezer forinton nyithat Carl Pei új márkájának aktuális ajánlata, amely ragaszkodik a karakteres Glyph LED-ekhez.

Visszatérő szerepet kapott a polip az előzetesekben, és csak találgatni lehet, mire céloznak a feltekeredő karok, mert nyilván nem hajlítható, esetleg felcsavarható képernyőre. Inkább az iPhone dizájnról váltó, kerekdedebb ívekre célozhat, esetleg a remek tapadásra, az utóbbit márpedig gyakran veszik félvárról a gyártók tervezéskor.

(forrás: Nothing) [+]

A Phone (2) amúgy A065 kódnéven készül, és a Nothing büszke arra, hogy 53,45 kg szén-dioxidra vetített kibocsátással jelentősen sikerült a másodgenerációs telefon karbonlábnyomát csökkenteni, ami többek között újrahasznosított anyagokat és minimalista csomagolást jelent, töltő és tok nélkül, átlátszó USB-C kábellel. A Nothing Phone (2) az előzetesek alapján amúgy a balra tájolt szelfilyukat a szimmetriaérzéknek kellemesebb középső pozícióba mozgatja, a kávák pedig jelentősen elvékonyodnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés