Rendereken a Galaxy Buds2 és a Watch4

A füles leginkább színben mutat újat, de a Watch4 formaterve jelentősen megváltozhat. Ha csak nem tévedésről van szó.

A Samsung elvileg valamikor augusztus mutatja be a hajlítható készülékek új generációját, de érkeznek a hordható okoseszközök is, név szerint a Galaxy Buds2, a Galaxy Watch Active4 és Watch4. A Buds2 leginkább a Galaxy Buds Pro-ra hasonlít, a töltőtok dizájnja és a színválaszték fogja egyértelműen megkülönböztetni az év elején bemutatott modelltől. A tok kívül minden esetben fehér lesz, a belső felület viszont a füles színével harmonizál majd, ami lehet fehér, fekete, lila és zöld.


[+]

Úgy tűnik, idén a zöld árnyalat lesz az újdonság, a feltételezett Galaxy Watch Active4 renderei között is felbukkant egy ilyen színű verzió. Az új, elvileg hivatalos renderek alapján viszont, amit eddig láttunk, az nem a Watch Active, hanem a Watch4. Ebben az esetben le kell mondani a fizikai funkciógyűrűről, ami érdekes lépés lenne a gyártó részéről. És akkor ugye a Watch Active4-et elvileg még nem is láttuk, viszont felmerül a kérdés, hogy miként különbözteti meg magát a két eszköz.

Ha a dizájn egységes lesz, nyilván a funkciók lesznek eltérőek. A Watch4 elvileg testtömegösszetételt is mér majd bioelektromos impedancia analízissel, ami egy, vagy maximum kétpontos érintkezés esetén vet fel kérdéseket a mérési területre és a pontosságra vonatkozóan, de egyelőre ennél közelebbit nem tudunk a dologról, ezt is csak egy általában megbízható Twitter-informátortól.

A renderekről viszont konkrét információk olvashatók le, amelyek abszolút reálisak. A készülék, legyen az a Watch Active4 vagy a Watch4, 40 és 44 milliméteres méretben várható (ez a két méret eddig a Watch Active széria jellemzője volt) 5 ATM nyomástűréssel, tehát úszásra is alkalmasak lesznek, MIL-STD 810G minősítéssel és Gorilla Glass DX+ üveggel.


[+]

A képek alapján viszont kérdés, hogy lesz-e egyáltalán külön Watch Active széria és a Watch4 valóban elhagyja-e a tekerőgyűrűt, ami nem csak az eszköz egyedi megkülönböztető jegye a piacon, de az eddigi kezelési módok közül minden alkalommal a legkényelmesebbnek bizonyult a műfajban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés