Folytatódik a Galaxy Unpacked dömping

A Z Flip3 hardveréről csak információmorzsa érkezett, a Watch4-ről viszont kitálaltak.

Hacsak a Huawei P50 nem kap hatalmas nemzetközi premiert a kínai mellé, biztosan a Samsung augusztus 11-ei Galaxy Unpacked eseménye lesz a nyár második felének legfontosabb bemutatója, hiszen órák, fülesek és hajlítható készülékek is elstartolnak – zéró meglepetéssel és titokkal.

A Z Flip3 is többször lebukott már renderképek és félinformációk formájában, most pedig Geekbench 5 teszten járt Snapdragon 888-cal, erre céloz ugyanis a publikált 1015/3161 pontos eredmény és a háromklaszteres processzorelrendezés, amelyik az egy- és többszálas feladatokat elvégezte, 8 GB RAM társaságában.

A nagyobbik Watch4 Classic elölről, a kisebbik hátulrólA nagyobbik Watch4 Classic elölről, a kisebbik hátulról A nagyobbik Watch4 Classic elölről, a kisebbik hátulról (forrás: Amazon / GSM Arena) [+]

Ennél is konkrétabb dolgokat tudni a Google és a Samsung által összehozott operációs rendszert futtató okosóra párosról, amely kompletten és teljes egészében felkerült az Amazon kanadai oldalára – a leköszönő vezérigazgató, Jeff Bezos mostanság a figyelmét alighanem saját űrutazására fordítja, semmint webáruházára. Az azóta törölt termékoldalon minden sajtófotó, méretvariáció és ár felbukkant.

A Watch4 Classic kivitele 42 mm-es variációban 428, 46 mm-en pedig 464 kanadai dollárért kerülhet majd kosárba (104, 112 ezer forint), ami egyébként nem is vészes egy csúcsóráért. A sima Watch4 apróbb és olcsóbb lesz, 40 mm-en 310, 44 mm-en pedig 347 kanadai fizetőegységért (75, 84 ezer forint), ami még ígéretesebb árazás.

A 40 mm-es sima Watch4 a hölgyek kedvence lehetA 40 mm-es sima Watch4 a hölgyek kedvence lehet A 40 mm-es sima Watch4 a hölgyek kedvence lehet (forrás: Amazon / GSM Arena) [+]

Egyelőre és rövid időre a WiFi modellek termékoldalát élesítették, az LTE variációkról nem esett szó, mindenesetre augusztus 11-e úgy is érdekes esemény lesz, hogy az ott elstartoló termékekről nagyjából már mindent tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés