Rendereken a OnePlus 12

A dizájn alapjaiban nem változik, de némi finomítást eszközölhetnek a kameraszigeten az új szenzorok tiszteletére.

A SmartPrix és az OnLeaks exkluzív renderei alapján konzisztens dizájnnal várhatjuk a OnePlus legújabb csúcsmodelljét; az előzetes információk szerint Kínában már év végén bemutatkozhat a OnePlus 12. Bárki, bármiben lefogadná, hogy a készülék az ősszel bemutatásra kerülő Snapdragon 8 Gen 3-mal érkezik, és nem ez lesz az egyetlen változtatás, noha a megjelenés nagyon hasonló marad az elődmodelléhez.


[+]

A hátlapi kamerarendszer új szenzorokat vonultat fel a Hasselblad védjegye alatt, fizikailag meg konkrétan fölötte is. A két felső szenzor egyaránt 50 megapixelen rögzít majd normál és ultraszéles látószöggel, míg az alsó, négyzetes egység egy 64 megapixeles, periszkópos zoomkamera lesz, elvileg az Omnivision OV64B fajtából.


[+]

A kijelző maradthat 6,7 hüvelykes, szintén megegyező paraméterekkel (120 Hz, QHD, AMOLED), a középre lyukadó szelfikamera felbontása viszont 32 megapixelre nőhet. Az akkumulátorkapacitás is marad, de a gyorstöltés teljesítményét valószínűleg 150 wattra növelik, amit 50 wattos vezetékmentes opció kísér. A OnePlus készülékei továbbra is megvásárolhatók itthon a gyártó hivatalos webshopjából, ez vélhetően az új csúcsmodell esetében sem fog változni, noha a BBK éppen hadilábon áll az európai szabadalmakkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés