Üzemidőben nyerne a OnePlus 12

Korán rajtolhat és óriásteleppel maradhat az élmezőnyben.

A tavalyi túlmelegedő és gyorsan merülő androidos csúcstelefonokat idén sokkal jóbb hőkezelésű és alacsonyabb fogyasztású modellek váltották a Snapdragon 8 Gen 2 chip előrelépéseinek köszönhetően, persze elég egy kellemes nyári hőhullám vagy 3D játék a napfény alatt, és az aktuális darabok is gyorsan átrágják magukat a telepen. Azt még nem tudni, hogy az október 24-n érkező Snapdragon 8 Gen 3 tovább tud-e javítani a fenti mutatókon, a OnePlus mindenesetre nem bíz semmit a véletlenre: a decemberben startoló 12-es csúcsmodell 5400 mAh-s telepet kap.


(forrás: SmartPrix) [+]

Persze ez nem hivatalos információ, amit a gyártó nem erősített meg, a SmartPrix ugyanakkor elég sok kulcsadathoz és renderképhez hozzájutott, hogy a forrás megbízhatónak tűnjön. A 6,7"-es és 120 Hz-es FHD+ panel a fenti telepmérettel és 100 watton gyorsan letudható töltéssel igen hosszú üzemidőt vetít előre, de az 50 wattos vezetékmentes töltés sem hangzik rosszul. Az előlapra 32 megapixeles kamera kerülhet, a hátlapra pedig 50 megapixeles főegység, 50 megapixeles ultraszéles és 64 megapixeles zoomkamera.


(forrás: SmartPrix) [+]

Az utóbbi 3x-os teleobjektívet használhat, a nagy felbontással pedig meglehet a 6x-os veszteségmentes szenzorzoom is, ergo egy kamera két zoomtartományt kínálhat, a minőségből pedig a Hasselblad is kiveszi majd a részét. Ez mind szép és jó, és Kínában gyorsan hozzá lehet majd jutni a következő Never Settle csúcskészülékhez, ám Európában a BBK Electronics gyártóira rájár a rúd különféle szabadalomsértési eljárások miatt, így a pár éve összebútorozott Oppo és OnePlus készülékeit egyre nehezebb vagy típus szerint konkrétan lehetetlen itthon beszerezni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés