Hirdetés

WP7 blog: Februári játékajánló

A januári CES rendezvényen bemutatott játékok után megérkezett az újabb adag Xbox Live termés, a Microsoft hivatalos weboldala alapján a platform februárban öt új névvel gazdagodik. Az alkalmazások megjelenési dátuma mellett a hivatalos ár is nyilvánossá vált, a programok 710 és 1180 forint között mozognak. Természetesen mindegyikükből elérhető a demó verzió is, így vásárlás előtt mindenképpen érdemes kipróbálni őket.

Február elseje óta elérhető a Need for Speed: Hot Pursuit névre hallgató autóverseny, amely 1180 forintért lehet a mienk; a vásárláshoz katt ide. A remek grafikával rendelkező autóversenyben a valós életben is megtalálható kocsikkal szánthatjuk fel az aszfaltot, köztük olyan kül9nlegességekkel, mint a Pagani Zonda Cinque vagy a Lamborghini Reventon (sajnos a Hummer H2 és a befagyott Balaton pálya nem került bele az alkalmazásba). A játékban rendőrként vagy versenyzőként is vezethetünk, az Xbox Live alapú achievement-rendszer pedig többszöri újrajátszást ígér.

A Bullet Asylum névre hallgató shoot'em-up játék már a CES rendezvényen is bemutatásra került, a program e hónap 8-án pedig a Marketplace-be is betette a lábát. A 710 forintért megvásárolható alkalmazás elsősorban a látványos grafikájával és a szélsebes játékmenetével szeretne hódítani. A többféle választható játékmenet és az achievement-rendszer mellett a játék szabályain is változtathatunk, valamint egyre feljebb kerülhetünk az online pontlistán.

Az említett programok mellett pedig három további játékot kapunk majd a hónap folyamán. Február 15-én érkezik a Chickens Can Fly, amely a nagy sikerű Chickens Can Dream folytatásának is felfogható. Az ügyességi kategóriába tartozó játék még a hét folyamán, pontosabban február 15-én meg fog érkezni, az ára pedig 710 forint lesz. A február 22-én megjelenő Tom Clancy's Splinter Cell Conviction személyében egy akciójátékot tisztelhetünk majd, melyhez 1180 magyar forint kifizetése után juthatunk majd hozzá. A hónap legutolsó napján Toy Soldiers: Boot Camp pedig egy ügyességi-akció hibridet rejt; a 710 forintos programban játékkatonákkal kell majd háborúznunk.

dr. Kind

Előzmények