Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaniV8

    csendes tag

    ziasztok!
    Nem tudom hogy a következőt hová kell írni, remélem nem OFFolok.Ha igen,akkor bocsánat!
    Vettem egy logitech g920-at egy kis szimulátorozáshoz, de az asetto corsa beállítás nekem túlságosan bonyolult. Nem tudom beállítani az autót hogy egyenesen fusson, nem értek hozzá. Még egyenesen is táncol. Hol tudok komplett beállításokat autókhoz és pályákhoz találni?

    De hogy kicsit a témába vágólag is írjak valamit, leírom az eddigi rövid tapasztalatom,vagyis inkább a asaját véleményem.
    A kormány nagyon jól rögzíthető mint azt már az előző generáció birtoklói ismernek. Nekem az nem tetszik hogy az aljába kell bedugni a kábeleket,minek akarják elrejteni ha amúgy meg lóg a pedál, a gép és a hálózat irányába?! A dobozra az van írva valódi bőr, de még a közelében sincs ahhoz. Fogása jó, de hosszabb idő után izzasztó tud lenni. Formára nagyon szép, de túlságosan kicsi és az alja egyenes, így rallyzáshoz nem az igazi. Szerencsére az aliexpressről már jön a megoldás egy nagyobb 350mm-es átmérőjű a hozzá való spacerrel együtt 😊 A kormány alján van egy led ami este idegesítő tud lenni, így le is ragasztottam. A gombok jól elérhető helyen vannak, de a váltó fém karja egy kicsit sorjás. (pár óra még vele, akkor talán bekopik) Ja és ehhez már nem jár H-váltó sajnos, azt külön kell megvenni. A pedált sajnos nem lehet összehajtani, így elég nagy helyet foglal. Szerencsére van hozzá csúszásgátló szőnyegre és padlóra is, így nem annyira mozog. A fékpedálban lévő kis gumi engem is idegesített, szétszettem és félbe vágtam, így tudom nyomni is és megmaradt a valódi fék érzet is. Ami még számomra idegesítő, (bár ez lehet nem csak a logitwch) sajátossága, hogy a rázkódásnak olyan érzete van mintha egy borzalmasan szétkopott futőműves autóval közlekedne az ember,nem folyamatossan rázza rossz úton, hanem inkább üt. Én ki is szoktam kapcsolni ezt a funkciót, nem ad valós érzetet.
    Egyébként egyelőre nagyon tetszik, ha az asettohoz is be tudom állítani,lehet függője leszek, csak legyen hozzá elég szabadidőm.

Új hozzászólás Aktív témák