Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wade0303

    aktív tag

    válasz joydrv #102349 üzenetére

    15 sorban rugózol egy olyan kifejezésen, aminek semmi jelentősége nem volt a párbeszédben, de nem is sikerült rá jobb alternatívát írnod, ami nem több mondatos körülírásba kerül.
    Az idézett kérdés arra vonatkozott, hogy ha valaki szerint semmiféle tesztelgetésre nincs szükség, "csak élvezni kell" akkor miért tesz fel DoVi-ra, TV-LED/Player-LED-re, firmware-ekre vonatkozó kérdéseket egy *forumon* és csodálkozik ha azt a választ kapja, hogy helytelenek a beállításai ill. az eszköze nem képes arra amit ő írt? Mi lett volna szterinted a jó válasz, esetleg az, hogy "ne foglalkozz a beállításokkal, nincs semmi jelentősége, csak dugd össze az eszközöket és élvezd!"?

    "Az hogy ki mennyi pénzt költ a sajátjából, ahhoz szerintem senkinek semmi köze. Neked sem!" - Totál félreérted vagy szándékosan próbálod félremagyarázni, hogy milyen összefüggésben említettem meg a pénzköltést. Mindkét eset szégyenteljes.

    "Az, hogy a saját dolgait hogyan állítja be tetszése szerint, hát ez is abszolút magánügy." - Egészen addig magánügy amíg nem kérdez rá ezeknek a beállításoknak a helyességére egy nyilvános *forumon*. Vagy legközelebb ha valaki kérdést ír a beállításairól akkor azt kell válaszolni, hogy "a beállításaid az magánügy, nem tartozik senkire!"?

    Tulajdonképpen mit sérelmezel pontosan azon túl, hogy szakmai fórumnak mertem ezt nevezni? Túl okos válaszokat írtunk páran és ez zavarja a te "átlag felhasználói" hozzáállásodat?

    *: "egy teljes egészében átlag, a boxukat csak megvásárló és egyik-másik OS-el vagy beállítással való tapasztalataikat, észrevételeiket egymással megosztó, nem fejlesztőmérnök vagy speckó programozó felhasználóknak készült forum"

Új hozzászólás Aktív témák