Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    Elnézést, hogy beleszólok, de a beltér takarítása az egyik kedvenc elfoglaltságom és mivel állandóan más autóban ülök munkának köszönhetően, ezért bőven van lehetőségem használni mindenféle szert. Az apcket a motortérbe és a falcokhoz tudnám javasolni, szerintem semmi keresnivalójuk bent, pláne átlagosan szennyezett autóknál. Márpedig rövid leírásodból arra következtetek, hogy nem egy kőműves brigád által lakóhelynek, kocsmának és hamutartónak használt 26 éves ford transitot akarsz kipucolni.

    Anélkül, hogy belemennék miket használok, egy tippet adnék. Koch Chemie Pol Star (ph7) esetleg egy Asc-vel kiegészítve (kijelzőkhöz, műszerfal plexihez általános lightos munkához stb). Nem hiszem hogy lúgos irányba kellene elmenned. Ha mégis az kellene akkor Koch chemie Mzr legyen és ne a Green Star. Mindkettő ph12,5 de az Mzr-t kifejezetten beltérre tervezték, jobb az anyag kompatibilitása.

    Tudom, hogy vonzó az "olajos" motorteret és a fabetétekkel tűzdelt finom anyagokkal és mindenféle kijelzőkkel megpakolt bőrrel bevont műszerfalat ugyanazzal a szerrel takarítani, de nem biztos, hogy jó vége lesz. Ami mindenre jó az semmire se jó igazán. Sokan elhagyták már az apcket a beltér takarításánál. Átlagfelhasználónak biztonságosabbak a dedikált tisztítószerek.

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák