Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz AtHoS #111005 üzenetére

    Ja igen!

    Amikor én kerestem VGA-t a 3 GB-os 1060-ról még csak mendemondák voltak, de 3GB-os kártyát akkor sem vettem volna, ha már akkor van kínálatban.
    Eléggé casual játékos vagyok és emellett nem is érzek kényszert minden címet kipróbálni (időhiány..., de ez gondolom nem újdonság másnak sem), így teljesítményben és árban is alulról felfelé kezdtem közelíteni a kínálatot, ahol meg is álltam a 470-eknél. Ebből egy 8GB-os példányt választottam 1200p-s monitorhoz (de azóta szívesen kipróbálnék egy freesync-es megjelenítőt, mert úton-útfélen jókat olvasni azoktól, akiknek volt szerencséjük ilyen megjelenítőt használni), egy rövid akciós alkalmat kihasználva a leggyorsabb memóriával szerelt Sapphire Nitro+ példányt. Boost bios állásban használom (bár jelenleg ha van időm 98%-ban csak Diablo3 fut nálam) gyári ventikezeléssel és némi alulfeszeléssel megspékelve.

    A számítógép házban a 470 mellett 5 db házventi plusz 2 db a procihűtő radiján forgatja a levegőt 400-500 rpm fordulaton.

    A gép zajosságához csak annyit írnék, mikor egyik barátom először látta az új házat első kérdése volt: "be van kapcsolva?"

    A 1060-ak fogyasztásban jobbak, így bizonyára a csendesség max gyártó és adott típus kérdése lehet. Ott hamarabb akad az ember csendes példányra, bár ahogy a 1060-as topikban olvasni CW cicergés attól még előfordulhat és akkor mindegy milyen csendes, úgyis azt fogja fülelni az ember. Szóval, ha van lehetőséged, akkor vásárlás előtt próbáld ki a gépedben előjön-e vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák