Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz echterion #111039 üzenetére

    Én már arty hozzászólására reagáltam. A tiedre közvetlenül nem, és nem is írtam volna az egészre semmit, ha nem egy újabb flame war csíráját láttam volna kibontakozni (ironikus, persze, hogy ennek ellenére pont ketten rágjuk ezt a témát még mindig). Ő hívta fel a figyelmet, hogy "mennyire hasznos" a véleményed úgy, hogy nincs is igazi összehasonlítási alapod.

    "És nem lehet egy ilyen kijelentés egyetemleges sehogy, csak ha valaki ezt így akarja értelmezni."

    Ja, csak kár, hogy van egy rakás vörös meg zöld fanboy akár itt ezen a fórumon is, akik vagy csak trollkodásból, vagy tényleg megrögzött és megingathatatlan vakhittel úgy állítják, hogy az egyik vagy a másik oldal a király, a másik meg leves, mintha az maga lenne a 11. parancsolat. Bocs, hogy a hasonló stílusú hozzászólásodból nem következtettem arra, hogy ezúttal nem ez a helyzet.

    Ismétlem, a hsz-ed nem azért gerjesztett reakciókat mert egyértelműen a zöldeket favorizálód, nem a véleményeddel van a baj (szerintem), hanem azzal ahogy az egészet (elsőre) leírtad. Na mindegy, én a részemről nem kívánok ehhez a témához többet hozzászólni. Már így is sok lesz az off az off-ban.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák