Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz i2k #135028 üzenetére

    Nyilván te is tudod, hogy a teljes halmazt nézve mind ez az igény, mind az ennek megfelelő kiszolgálás elég marginális százalékban van jelen. :) 99,999~%-ban továbbra is igaz, hogy ami a próbaára fordítható 2 órában nem tetszik meg, az később se fog. Fordítva könnyebben megesik, hogy ammi az első 90 percben még tetszik, az egy órával később már unalmas, gyenge. Én így voltam pl. a Shadow Warriorral, Battlefield 1-el, a demo/trial pályák tetszettek, de egyben nem volt akkora élmény.
    Battlefield V-öt úgy vittem végig, hogy igazából untam majd' minden percét az elejétől fogva, de legalább nem hosszú, a 10 órás trial elég is volt hozzá.

    Olyan játékot én se láttam közelről, amiben sok időt lehet fordítani a karakterkészítésre, max elveszni lehet a sokféle szem és szájforma között, de azt nem nevezném igazi karaktergenerálásnak. :)

    Persze továbbra is problémának tartom, hogy ritkán jön ki demó, AAA kategóriás játékokból többnyire soha, és nevetséges, amikor a Steam-en korlátozott idejű demóknak külön eseményt csinálnak, amik csak abban az egy hétben működnek.
    Az idő-/pályakorlátoskorlátos triallal sem feltétlenül értek egyet, hogy 1 óra játék, vagy 1-2 pálya miatt szedd le a teljes többtíz GB-os játékot, de már ez is előrelépés (meg hátra a régi idők után), ha van. De azzal nagyon nem tudok mit kezdeni, amikor ez a lehetőség premium előfizetőknek adott csak a játék megjelenésekor, pl. az EA-nél.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák