Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz i2k #138001 üzenetére

    A szakállas Alloy sokkal viccesebb ezzel a kiegészítéssel :))

    Félre ne értsd nem csesztetni akarlak, de ezt még korábban láttam mémként és sose bírom ki röhögés nélkül ha eszembe jut. ;]

    Amúgy szerintem az első részben a külseje teljesen oké, mivel "kőkorszaki-ókori" körülmények között éltek és nem igazán volt a kereskedőknél smink készlet meg gyantacsík, szóval ha kevesebb lenne rajt a ruha a játékban akkor még a story miatt a szőrös láb meg a hónaljkutya is beleférne.

    Mondjuk értem amit mondani akarsz, hogy ez csak egy videójáték, ha tellett mindenre akkor lehetett volna Alloy álomnő, ennyire nem kellett volna élethűre csinálni. Azt se bántam volna, meg a játékba került modellt sem bánom.

    A második résznél emlékszek a negatív visszhangra Alloy megváltozott fejét illetően, de az túlzás volt ami logikusan indokolhatatlan, mivel fitt alkata volt Alloynak és a pufi fej csak akkor lenne reális ha olyan mennyiségben enné a finomított cukrot mint a mai ember. Hozzáteszem hogy a 2. résszel nem játszottam csak az akkori sajtóvisszhangra emlékszek, szóval nem tudom hogy úgy maradt-e a játékban vagy megváltoztatták.

    Azok a nioh 2-ös képek jól néznek ki, az első rész meg van pc-re, de nem tudtam ott megszokni az irányítást gamepaddal sem.

Új hozzászólás Aktív témák