Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz i2k #138018 üzenetére

    Számomra ez egy kicsit érdekes megközelítés. Addig modolni egy játékot, ameddig nem fogja teljesen az én ízlésvilágomat tükrözni, elég unortodoxnak tűnik.

    Nem ítélem el a dolgot, mert mindenki úgy játszik egy játékkal, ahogy szeretne. De ilyet felróni egy játéknak, hogy ne legyen valósághű, mert az túl hétköznapi?

    A horizon egy poszt-apokaliptikus sci-fi játék. Én egy ilyen játéktól pont azt várnám el, hogy ennek megfelelően a karakter ezt tükrözze is. Visszább is írta valaki, hogy Aloyyal nem az volt a probléma, hogy a második részre megcsúnyúlt. Meghízott! Egy olyan környezetben és életmóddal, amiben ezt nem lehet kivitelezni. Ez nem realisztikus. Sőt! Igazából nekem már alapból túl szép volt a néni, mert azt senki ne mesélje be, hogy az ősemberi szintre való visszafejlődéskor majd pont a hónalját és egyéb testszőreit fogja valaki epilálni.

    Ugyanez volt a baj a Last Of Us 2-vel is. Nem az a baj, hogy a kihagyhatatlan gendersemleges fiúlány egyáltalán nem hasonlít már lányra. Az a baj, hogy mindezt teszi úgy, hogy egy poszt-apokaliptikus, "minden nap egy túlélés" környezetben él, és nagyobb izomtömeget pakol fel magára eredendően nőként (hormonok és minden nélkül), amihez nekem még férfiként is erőteljesen kondiznom kéne, mindenféle tömegnövelő szerek társaságában.

    Szóval Aloy igenis legyen ronda, aki pedig a tökéletes nőket hajtja, az játsszon inkább jrpg-t.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák