Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz AsakuraDave #36990 üzenetére

    El kell engedni, én is várom a patcheket. Hiába a látvány, fizika, multi, amiben fejlődgetett, ha több a tartalom és jobb összkép miatt nekem pl jobban bejön még mindig a 7 karrier vonalon (AI-val együtt akár, mert ott legalább mertem nyomni, engem a büntetőfék készít ki. Itt meg szimplán ez és a multisok miatt se merem annyira nyomni, mert fogalmam sincs mit csinálnak majd). Majd javítgatják meg jön tartalom, addig meg vagy a multi résszel "tesztelgetünk" vagy játszunk mással és le van tudva.

    De minőségtől függetlenül jobban zavar, hogy máshol day1 jön sokszor patch, itt meg ültek azon az alapműködéshez köthető 10 pontos fixáláson is két hetet minden szó nélkül, holott már a preorder első napján 4-én a legtöbb jelenlegi hiba is fel volt vezetve. Kis fejlesztőcsapatok sokszor jobban foglalkoznak a portékájukkal, mint ami itt történt, miközben vártuk a csodapatcheket, hogy "de hát FM". Eközben van, aki még mindig nem kapta meg a preorder "előnyeit".
    Ez a hozzáállás fájóbb a pénzlehúzás mellett, mint bármilyen minőségbeli kérdés, amin ugrálnánk játékélményben, közben csak a fentebbi minimálisan optimista hozzállással a refund egyből ugrott is és semmi értelme nem volt a preordernek szinte.

    .

Új hozzászólás Aktív témák