Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tommmysun

    senior tag

    válasz bacizone #24883 üzenetére

    1. Sajnos magyar webshopnál is előfordul, hogy a raktáron kifejezés az valami külső raktár, azaz importőr, stb., aztán amikor megrendeled ,akkor derül ki, hogy rossz infót kapott az eladó is a külső raktártól, vagy idő közben elfogyott, mert nem real time frissül a külső raktár árukészlet nyilvántartása a bolt felé. Bosszantó dolog, de azért nem feltételezném rögtön, hogy szándékos hazugság áll mögötte.
    2. Ezt az EU express dolgot már eléggé körbe rágta itt mindenki, én is "vicceltem" rajta, hogy EU express a neve és nem World Wide Express, tehát amint EU-ba ér onnan már egészen express, csak azt kell kivárni, míg oda ér :) . Egész egyszerűen el kell fogadni, hogy jó kis kerülőúttal, vámkezeléssel, több futárcégnek történő átadással, nem fog 7-8 napos csodaidőt futni egy ilyen csomag! A költségmentesség, meg hivatalosan igaz nem lett sosem kikommunikálva, de ennek ellenére én nem tudok olyanról, aki így rendelt és végül fizetnie kellett, vagy ha mégis akkor azt térítették, vagy nem is EU expressel rendelt, csak valami hasonló elnevezésű szállítási móddal.
    3. A várható szállítási időnél szisztematikusan minden reklamációnál lemarad a munkanap kifejezés, illetve az, hogy a feladástól számítva. Persze a 60 nap még így sem kevés, de azért jelentősen árnyalja a késés mértékét.

    Egyébként azt is sokan elfelejtik, hogy a szállítási módok között a legtöbbször választható sokkal gyorsabb és megbízhatóbb is .... ja csak az nem olyan olcsó!

    (#24889) Digitalis Az Algopyrines beszólás vicces de nem annyira értem, hogy jön ide, vagy max pont fordított értelmet tudok neki adni, azaz hiába írják a GB-nél, hogy 25 munkanap a várható max szállítási idő, néhányan lehet, hogy csak a 30-dik után kapják meg, ahogy az Algopyrinnél is vállalod a kockázatot, hogy lehet te vagy pont a 100., aztán ha a 105. vagy de mégis befosol ott sem reklamálsz. Tehát mindegyik egy várható szám, ami nagy átlagban igaz. És az 50-60 napos átlagos szállítási idő abszolút ferdítés, mert saját tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon nem igaz!

Új hozzászólás Aktív témák