Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    válasz Tarokk79 #32749 üzenetére

    Öcsém kint él, múltkor egy DHL-es futárral beszélgetett, magyar a srác. Mesélt olyanokat...szortírozásnál rossz helyre kerül egy csomag, bejárja a fél világot, amit persze TN-en nem követhet az ember, mert akkor egyből kiderülne a tévedés. Hónapokat kering a világban néha 1-1 csomag, és ha nem kerestetik...mindenki kitalálhatja.

    Nyilván nem minden szolgáltató így dolgozik, de elgondolkodtató. Én ennél a FEUCHT eltűnésnél azt gondolom, nem elsősorban lenyúlás esete áll fent. Mivel az esetek - megkockáztatom 100%-ban - nagy részében áfamentes szállítás (ami nem az, csak így hívjuk itthon) során fordul elő, ott valami hasonló lehet, mint fent írtam. Úgy tudom ezt elképzelni, mint ahogy valaki itt már szivárogtatott erről az eljárásról némi infót, hogy megérkezik egy konténerben az ilyen szállítással kért áruhalmaz, lezárva, egyben/átalányban/globűálisan vámolva, majd ha ez kész, akkor kerülnek szortírozásra. És ennél a pontnál hiba csúszik a rendszerbe, és elakad a csomag. Ha szolgáltatói hiba van, hülyék lesznek lehúzni a TN-en, mert azt bárki lekövetheti. Az sem kizárt, x idő után megy vissza hasonló módon a feladónak- ömlesztve-.
    El tudjátok azt képzelni, hogy ennyi telefont lenyúlnak ott a németeknél? Én nem, legalábbis ilyen mennyiségben, és mindig ott..
    Évekkel ezelőtt itthon is volt az egyik nagy postai elosztóban probléma, sok enyveskezű, még videók, képek is kerültek fel a wcben térdig érő felbontott TN nélküli zacsikról..De felszámolták. Kint ezt én nem tudom elképzelni!

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák