Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scourge

    csendes tag

    Sziasztok!

    Az én rendelésem (MI8, 6/128, 379.99$ + 13.32$ biztosítás) január 20-án érte el a 60. napot a feladástól számítva. Decemberben már jeleztem GearBest -nek, hogy kéne kerestetni, mert Feucht. Akkor kértek 7-14 munkanapot, mert állítólag elkezdték kerestetni (szerintem csak időhúzás és kamu volt, mert semmit nem tudtak felmutatni). A 15. eltelt munkanap után rákérdeztem, de csak az időt húzták továbbra is, illetve jelezték, hogy a delivery deadline csak január 20-án lesz addig várjak türelmesen.

    Megfogadtam a tanácsukat, várakoztam türelmesen és végre elérkezett a várva várt január 20. (a MI9 -es infók miatt az utolsó napokban már azon görcsöltem, hogy csak most ne kerüljön elő Feucht-ból a MI8)
    Tehát január 21-én(hagytam +1 napot nehogy megint kifogást találjanak) jeleztem GearBest-nek, hogy akkor várnám a full refund -ot 393.31 $. Kb. 20 órával később jelezték, hogy csak 379.99-et térítenek vissza, persze csak elfogadom és megerősítem, hogy a PayPal accomra térítsék. Megjegyezték még, hogy olvassam el a szerződési feltételeket.
    Néhány sorban jeleztem nekik, hogy nem fogadom el és szeretném ha a következő napig megállapodnánk a 393.31 $-ban, esetleg el is kezdhetnék a full refund -ot különben nyitok egy PayPal disputot.
    Erre válaszoltál, hogy rendben visszatérítik most az egyszer, de olvassam el a szerződési feltételeket amiket elfogadtam a vásárláskor és ez csak egyszeri alkalom.
    A levél végén kértek még egy megerősítést, hogy mehet a full refund 393.31 $ a PayPal accomra.

    Korrektül megköszöntem és most várom a pénzemet.

Új hozzászólás Aktív témák