Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee3000

    tag

    Sziasztok,

    Kérhetnék egy kis segítséget?
    Kaptam ma egy levelet, hogy "a DHL Express Magyarország Kft. forgalmában küldeménye érkezett, vagy érkezni fog, melyet vámkezelni kell".
    Ez rendben is van, de semmi konkrétum nincs benne megjelölve, hogy pontosan miről van szó, ki a feladó etc. Ez csak nekem furcsa? :U
    Mivel jelenleg 3 AliExpress-es rendelésem és egy Gearbest-es van függőben Kínából, egy pedig az USA-ból (Ringke), hogyan tudnám beazonosítani, hogy pontosan melyikről küldjem meg a rendelési/fizetési visszaigazolást a DHL-nek? :F

    A Gearbest order summary-jában szerepel olyan shipping method, hogy "DHL(HK-PLT)". Ez lehet az? Azért furcsállanám, mert ezt még fel sem adták. (A tracking oldalon még csak "Packed" státuszban van), szóval szerintem még minimum egy hónap, mire a magyar határon lesz.

    A Ringke-től rendelt cucc még az USA-ban van szintén. Azt az UPS fogja szállítani, gondolom Mo.-on belül is, szóval azt kizárnám.

    Az Alis cuccok kétféle szállítással jönnek: China Post Registered Airmail ill. AliExpress Standard Shipping - utóbbi cucc van a legközelebb a határhoz, jelenleg "accepted by airline".

    Ki lehet ezek alapján kopkázni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák